Total Tayangan Halaman

Senin, 30 November 2015

Chiropractic Wellness Untuk Kemalangan Whiplash Kecederaan dan Kerja Pekerjaan Kecederaan Therapy Rehab

Chiropractic Wellness Untuk Kemalangan Whiplash Kecederaan dan Kerja Pekerjaan Kecederaan Therapy Rehab

Wellness ialah keadaan fikiran dan menjadi. Apabila menulis tentang subjek, saya suka untuk mempunyai ia ditakrifkan, dan yang lebih baik untuk melakukan ini daripada kamus Merriam Webster. Berikut adalah petikan dari kamus berkata:

Sebutan: \ Ë ^ wel-ne (TM) s \
Fungsi: kata
Tarikh: 1653
: Kualiti atau keadaan yang sihat terutamanya sebagai matlamat yang aktif mencari

Thomas Edison "melakukan" kembali pada hari ini dengan quote beliau:
Doktor masa depan akan memberikan ubat tidak, tetapi akan menarik minat beliau atau pesakitnya dalam penjagaan rangka manusia, dalam pemakanan yang betul, dan dalam punca dan pencegahan penyakit.
Thomas A. Edison
US pencipta (1847 - 1931)

Mari kita memecahkan penyakit seketika, mundur = bertentangan atau ketiadaan, dan meringankan = kebebasan dari rasa sakit atau tidak selesa. Kita hidup dalam sebuah negara penjagaan penyakit, hanya menetapkan masalah apabila mundur mudah timbul. Kita jauh dari mempunyai sistem kesihatan di mana kita menjaga tubuh kita selesa dan mengambil tindakan pencegahan untuk menahan atau mundur mudah.

Menangani masalah sebelum ia berlaku adalah pendekatan kesihatan, menjaga masalah selepas ia menampakkan dirinya adalah penjagaan sakit atau penjagaan kecederaan. Menangani masalah sebelum ia berlaku adalah pendekatan kesihatan, menjaga masalah selepas ia berlaku kadang-kadang menyebabkan masa pemulihan lebih panjang dan dalam beberapa kes kecederaan un-dibaiki atau penyakit tidak boleh diubati.

Kami lebih tertumpu kepada perkara-perkara seperti penjagaan rumah kita untuk mengelakkan kerosakan atau penjagaan pencegahan ke atas kenderaan kami. Kami biasanya dilatih untuk pergi ke doktor gigi untuk rawatan pencegahan jauh lebih kerap daripada kita pergi untuk pemeriksaan tahunan untuk penjagaan pencegahan dengan Chiropractor a.

Hasil beberapa kajian pesakit berdasarkan mencadangkan bahawa penjagaan kiropraktik boleh menyebabkan penjimatan yang ketara dolar penjagaan kesihatan. Satu kajian itu dijalankan analisis pangkalan data insurans membandingkan orang yang lebih 75 tahun menerima rawatan kiropraktik dengan pesakit bukan kiropraktik. Hasil analisis menunjukkan bahawa orang yang menerima rawatan kiropraktik dilaporkan kesihatan keseluruhan yang lebih baik, menghabiskan lebih sedikit hari di hospital dan rumah penjagaan, menggunakan dadah preskripsi yang lebih sedikit, dan lebih aktif daripada pesakit bukan kiropraktik. Tambahan pula, pesakit kiropraktik dilaporkan masa 21% kurang di hospital dalam tempoh 3 tahun sebelumnya.

Satu lagi kajian yang dikaji 311 pesakit kiropraktik, berumur 65 tahun dan lebih tua, yang telah menerima rawatan kiropraktik selama 5 tahun atau lebih. Pesakit kiropraktik, berbanding dengan rakyat Amerika Syarikat yang sebaya, menghabiskan hanya 31% daripada purata kebangsaan bagi perkhidmatan penjagaan kesihatan. Pesakit-pesakit kiropraktik juga mengalami 50% lebih sedikit lawatan pembekal perubatan kemudian rakan-rakan setanding mereka. Tabiat kesihatan pesakit menerima rawatan penyelenggaraan adalah keseluruhan yang lebih baik daripada penduduk umum, termasuk penggunaan menurun rokok dan penggunaan ubat nonprescription berkurangan.

Jelas sekali, terdapat sebuah badan yang semakin meningkat bukti bahawa penjagaan kesihatan yang disediakan oleh Doktor kiropraktik boleh mengurangkan kos penjagaan kesihatan, meningkatkan kesihatan, mengurangkan kos penjagaan kesihatan, dan meningkatkan kualiti keseluruhan hidup pesakit.

Mengalami kesakitan dari Kecederaan Kemalangan Whiplash Kecederaan atau Kerja? Lawati Semua Kecederaan Rehab & Chiropractic Clinics Kesihatan North Dallas hari ini!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar