Total Tayangan Halaman

Senin, 30 November 2015

Mengalkali Badan Anda - Top 3 Perkara yang Elakkan untuk mengalkali Badan Anda Mudah

Mengalkali Badan Anda - Top 3 Perkara yang Elakkan untuk mengalkali Badan Anda Mudah

Untuk mengalkali badan anda, ia membantu untuk mengetahui apa yang harus dielakkan kerana alkalizing boleh mengelirukan. Pertama yang anda mahu mengelakkan bahan-bahan yang paling berasid jadi saya telah menyenaraikan mereka untuk anda. Kedua, untuk mengalkali badan anda dengan teliti, anda akan mahu belajar semua yang anda boleh. Alkalizing adalah cara yang paling sihat dan semula jadi untuk mencegah dan melawan penyakit.

Mengelakkan 3 perkara yang mengalkali badan anda dengan lebih mudah:

1) Elakkan soda. Soda adalah apa yang banyak menyebut "kanser dalam tin." Ia mempunyai tahap pH yang kira-kira 2.5pH. Ini bermakna ia boleh mengambil bulan untuk meneutralkan satu 12 auns boleh. Walaupun dengan potensi yang tinggi air antioksidan beralkali ia akan mengambil masa 32 auns (1 liter) air 9.5pH untuk meneutralkan satu auns soda - 12 liter untuk meneutralkan satu 12 auns boleh soda. Jika anda tidak mempunyai akses kepada air antioksidan beralkali tinggi saya sangat mengesyorkan anda melihat ke dalamnya. Jika anda terus minum soda, anda tidak akan dapat mengalkali badan anda. Usaha alkalizing anda akan menjadi sia-sia.

2) Elakkan alkohol. Alkohol mempunyai pH sekitar 4.0pH bergantung kepada jenis alkohol yang ada. Jika anda seorang peminum setiap hari, ia akan menjadi sebelah mustahil untuk mengalkali badan anda. Alkohol bukan sahaja berasid ia juga mengandungi yis yang membawa kepada mikrofom dalam badan yang membawa kepada lebih banyak asid daripada sisa toksik. Alkohol adalah sekurang-kurangnya 1,000 kali lebih berasid daripada bahan neutral. Jika anda perlu minum pada majlis-majlis khas, ia boleh membantu untuk mencairkan alkohol anda dengan 9.5pH air antioksidan beralkali. Ini juga akan mengurangkan dehidrasi yang sering berlaku dari penggunaan alkohol dan juga anti mabuk.

3) Elakkan tekanan dan kebimbangan. Adakah anda tahu bahawa stres dan kebimbangan adalah pengeluar asid terbesar "dalam" badan anda? Jelas sekali anda tidak boleh mengukur bahan ini dengan penguji pH, tetapi ada satu tan penyelidikan yang menunjukkan apa kesan kepada tekanan dan kebimbangan ada di badan. Membantu mengalkali badan anda dengan bertafakur selama 10-15 minit sehari. "Pergi ke kesunyian" menyegarkan dan tenaga. Bertafakur membolehkan anda untuk berehat, membersihkan fikiran anda dan ia juga membuka minda anda untuk inspirasi. Cubalah, mengamalkannya dan anda akan melihat.

Anda harus menghilangkan soda dan secara drastik mengurangkan tabiat buruk anda ini dan tekanan dalam usaha untuk memulakan untuk benar-benar mengalkali badan anda. Mengelakkan bahan-bahan ini sama sekali akan meningkatkan usaha alkalizing anda amat! Untuk mengalkali badan anda, anda perlu mengurangkan asid yang anda makan dan menggantikannya dengan lebih bahan alkali. Badan anda metabolizes semua yang anda makan, minum dan bernafas ke dalam asid. Menggunakan lebih bahan-bahan alkali membantu dalam mewujudkan asid kurang. Minum air antioksidan beralkali adalah cara yang terbaik dan cara yang paling mudah untuk meneutralkan asid dan mengalkali badan anda ... dan itu semua semula jadi.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar