Total Tayangan Halaman

Senin, 30 November 2015

Kembung Selepas Makan dan Cara Merawat ia Dengan ini Perubatan Homeopati

Kembung Selepas Makan dan Cara Merawat ia Dengan ini Perubatan Homeopati

f anda mengalami kembung selepas makan, ia cenderung untuk menghadkan keseronokan anda. Dan makan telah menjadi salah satu nikmat yang besar dalam kehidupan. Pasti, sesetengah orang cenderung untuk makan untuk menjaga diri mereka hidup-hidup. Bagi kebanyakan orang bagaimanapun, makan adalah suatu keseronokan. Lebih-lebih lagi dalam syarikat.

Apabila anda mengalami kembung selepas makan, ia boleh bermakna bahawa anda tidak boleh makan lagi. Tetapi yang lebih penting, anda tidak boleh berhenti melepaskan gas. Ini adalah memalukan, terutama dalam syarikat. Tetapi pemergian gas, sama ada melalui sendawa atau kentut tidak membuat anda berasa lebih baik, jadi anda perlu.

Jika ini bunyi apa-apa seperti gejala-gejala anda, anda mungkin mendapati bahawa ubat homeopati Lycopodium akan melegakan gejala-gejala anda, masa betul-betul diberikan.

Lycopodium boleh didapati di rumah menetapkan kit paling homeopati. Ini adalah pilihan ubat-ubatan biasa yang boleh membantu anda dalam pelbagai situasi.

Mari kita senaraikan Gejala umum Lycopodium, untuk menggunakannya anda perlu melihat persamaan yang kuat dalam gejala anda.

Berkaitan dengan tanda-tanda dan gejala-gejala gastrik, Lycopodium mempunyai

kembung dan proses menggelembung abdomen
ini disertai oleh gegaran dan gas
lulus gas sangat melegakan ketidakselesaan
walaupun sedikit menjadikan ketidakselesaan lebih teruk
biasanya mempunyai selera makan yang besar, terutama untuk perkara-perkara manis
mungkin mempunyai pedih ulu hati
sendawa boleh menjadi masam
masa yang lebih buruk daripada hari adalah sekitar 16:00 Untuk 08:00
Jika semua ini kelihatan terlalu rumit untuk anda, maka hendaklah homeopati profesional yang melakukan semua kerja untuk anda.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar